-
Ekologiškos ir skanios AUGA sriubos – reikia tik pasišildyti!
Ko jau ko, o Lietuvoje tikrai trūko geros paruoštos sriubos, kurią tik pašildyti tereikėtų. Aš be sriubos nė dienos, bet kas sriubas verda, tas žino – gera, tiršta, skani sriuba yra ne dešimties minučių reikalas. Jei gražiai ir lėtai nepakepinsi šventosios sriubos trejybės – svogūnų, morkų ir salierų, geros sriubos nesitikėk. Dar gyvendama Londone kartais mėgdavau nusipirkti jau...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų