-
Beatos virtuvė. Alyvuogių aliejaus ir obuolių pyragas
Alyvuogių aliejaus ir obuolių pyragui reikės: 150 ml alyvuogių aliejaus „Agapi”, 4 kiaušinių, 150 g cukraus, 250 g pilnagrūdžių miltų, 2 šaukštelių kepimo miltelių, 2 šaukštelių malto cinamono, žiupsnio druskos, 2 obuolių, 1 citrinos žievelės, 60 g geltonų razinų (2 kupini šaukštai), 2 šaukštų linų sėmenų. Kremui reikės: 100 g sviesto, 100 g cukraus, 300 g kreminės varškės...
-
N 3 t 2 f 1 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų