-
Beatos virtuvė. Avižų sėlenų košė su varške
2 porcijoms avižų sėlenų košei su varške reikės: 6 šaukštų avižų sėlenų, druskos, saujos džiovintų spanguolių, karšto vandens, geros saujos lazdyno riešutų, po 100 – 200 g varškės, 2 šaukštelių medaus, žiupsnio cinamono. The post Beatos virtuvė. Avižų sėlenų košė su varške appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 11 t 0 f 11 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų