-
Šokoladinis tortas su liofilizuotom uogom „Super Garden“ ir alaus biskvitu
Liofilizacija tai vienas iš džiovinimo būdų, kurio metu produktai yra išdžiovinami itin žemoje temperatūroje (-80 °C). Produktai užšaldomi ir didelėje vakuuminėje erdvėje, nesant oro, šaltyje yra džiovinami, tokiu būdu yra pašalinamas visas vanduo. Procesas trunka apie 2 paras. Tačiau...
-
N 7 t 0 f 7 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Restoranas, į kurį plūsta visas Vilnius
-
Lietuviškas gintaras ir jo papuošalai skinasi kelią į jaunosios kartos širdis
-
“Nu kaip”: rasti suknelę vestuvėms internete.
-
“City Chef” – nauja amerikietiškos barbekiu virtuvės vieta Vilniuje, kurioje taip smagu dalintis maistu
-
MINI Cooper Countryman
-
Formosa: Taivanas atkeliavo į Lietuvą