-
Ar top1 restoranui Lietuvoje „Džiaugsmas“ pavyksta kurti džiaugsmą?
2019 m. lapkričio 28 d., 01:44
Kartais pagalvoju, jeigu būčiau višta, kurio šefo lėkštėje norėčiau atsidurti labiausiai? Atsakymas labai paprastas – ten, kur žmonės mane valgydami patirtų džiaugsmą. Kad šefas Martynas Praškevičius yra tarp top šefų ne tik mano lentelėje, bet ir i&scaron...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Atsako vandens someljė: Kuo skiriasi natūralus mineralinis vanduo nuo geriamojo vandens iš čiaupo?
-
Vilniuje naujas restoranas „Elven”! Eiti ar kojos nekelti?
-
Dienoraštis: dervynas atsirado prieš 11 metų
-
Naujos kartos someljė ir apie besikeičiančią vyno kultūrą
-
Ar galime gerai jaustis vien dėl vandens? Ir kodėl dehidratacija yra tiesiog baisu
-
Kokią keptuvę rinktis namams?