-
Joninės – ką kepsime ant laužo ir šalia dėsim?
Kai filmavom laidą „ Keliauk ir ragauk. Lietuva “ apie tai, kaip smagu švęsti Žemaitijoje, tai ir vainikus pynėm, ir su mergelėm šokius šokom, ir paskui į ežerą tuos vainikus leidom… tai galima sakyti, kad Jonines repetavom. Net neabejoju, kad ten, Žemaitijoje, Joninės bus smaguma, kaip ir visoje Lietuvoje. Aš pati esu Jono dukra ir mano krikšto vardas Janina, nors anksčiau...
-
N 134 t 0 f 134 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų