-
Kulinarijos ir parfumerijos sankirtos: pokalbiai apie kvapus ir kvepalus su maisto tinklaraštininkėmis
2013 m. balandžio 10 d., 14:51
Daugelį metų gyvenant mokslo, atradimų, kvapų ir kvepalų pilname pasaulyje susiformuoja įpročiai ieškoti tam tikrų priežastingumo ryšių, dėsningumų ar pagal tam tikrus rodiklius atpažįstamų tendencijų, galinčių paaiškinti vienus ar kitus kvepiančius ir nekvepiančius reiškinius. Studijuojant parfumerijos pasaulio ypatybes atpažįsti skirtingiems … Skaityti toliau...
-
N 105 t 0 f 105 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Marc-Antoine Barrois “Ganymede Extrait“: dūmuose skendintys kosminiai šlamučiai
-
„Hermés“ naujienos 2022: „Eau de Basilic Pourpre“ ir „Terre d‘Hermés Eau Givrée“
-
Art de Parfum “Kimono Vert“: gydantis haiku
-
Hermès “Twilly d’Hermès Eau Ginger“: jauniausioji sesuo šeimos portrete
-
Shiseido “Ginza“: granatai, keičiantys žaidimo taisykles
-
Ramunė Piekautaitė „Rock Rose“: jokių gėlių, jokių dramų!