-
Pati tikriausia kiniška traški vištiena su ryžiais
Na aš nesu labai ištikima ir prisiekusi kinų maisto valgytoja, bet ko jau ko, o tokios vištienos, tai tikrai esu ragavusi ir ne kartą. Ir klausimų ne kartą esu sulaukusi, tai kaip ją pasigaminti namuose? Atsakymas buvo šios dienos laidoje, kas nematėte – TV3play nuo jūsų niekur nepabėgs, galite peržiūrėti bet kada, o jei jau norite va dabar pat imti ir gaminti, tai receptas...
-
N 50 t 0 f 50 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų