-
Didelės akys, maži kasniai arba geros brusketos privalumai
Laba diena! Sveikinu visus su begaliniu progresu, kai pagalvoji, kaip pasistūmėjo sumuštinio evoliucija per pastarąjį dešimtmetį visoje Lietuvoje, tai tiesiog kažkokia sumuštininė revoliucija. Šiaip sumuštiniai, be abejonės, nusipelno ne vienos knygos ir jų yra išleista daug, tikrai daug. Bet leiskite man truputį viską klasifikuoti, ir šį kartą pakalbėti apie elegantiškąjį madingajį...
-
N 230 t 3 f 227 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų