-
Eglės iš Vokietijos varškėčių istorijos
Beata tiek mėnesių iš visų pusių mane klibino ką nors parašyti šitam puikiam blogui, kad jau nebegaliu išsisukinėti. Užmačiusi, jog gatvelėje pakeliui į maisto parduotuvę baigia iškirsti mano mėgstamas ir dažnai įvairiems reikalams naudojamas dilgėles, mikliai sumąsčiau apskabyti tas, kurios dar liko, ir išvirti su jomis varškėčių. O, kad mažai nepasirodytų, šiuos dar pagardinti...
-
N 17 t 0 f 17 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų