-
Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba
Burokėlių ir obuolių sulčių sriubai reikės: 150 g šalto rūkymo šoninės, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 šaukštelio maltos kalendros, 2 šaukštelių pomidorų pastos, 3 burokėlių, 750 ml obuolių ir morkų sulčių, 2 nedidelių bulvių, 2 lauro lapų 750 ml vandens, juodųjų grūstų pipirų, saujelės petražolių ir krapų, druskos, 1 šaukšto raudono vyno arba balzamiko acto, grietinės...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų