-
Beatos virtuvė. Vištieną su voveraitėmis
Vištienai su voveraitėmis reikės: pusės litro voveraičių, 1 vidutinio dydžio svogūno, kelių riekelių šalto rūkymo kiaulienos šoninės, 2 vištienos ketvirčių, padalintų pusiau, arba 4 šlaunelių, 1 šaukštelio džiovintų čiobrelių, druskos, pipirų, stiklinės balto sauso vyno, 1 šaukšto miltų, 2-3 šaukštų riebios grietinėlės, kelių šakelių petražolių, alyvuogių aliejaus kepimui. The...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų