-
Beatos virtuvė. Grybų sriuba
Grybų sriubai reikės: įvairių miško grybų (raudonikių, baravykų, voveraičių), 1 didelio svogūno, kelių riekelių ar 100 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės, 40 g sviesto kepimui, šaukšto alyvuogių aliejaus, 1-1,5 l vandens, 2-3 bulvių, druskos, pipirų, 4-5 šaukštų grietinėlės užbalinimui, kelių petražolių šakelių. The post Beatos virtuvė. Grybų sriuba appeared first on Beatos...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų