-
Beatos virtuvė. Imbieriniai sausainiai
Tešlai reikės: 400 g miltų, 1 šaukštelio kepimo milteliu, 2 šaukštelių malto cinamono, 0.5–1 šaukštelio maltų gvazdikelių, pusės šaukštelio maltų pankolių, 1.5 šaukštelio malto imbiero, druskos, 200 g medaus, 200 g tamsaus rudojo cukraus, 140 g sviesto, 1 kiaušinio. Glaistui reikės: cukraus pudros, citrinos sulčių, pabarstukų papuošimui. The post Beatos virtuvė. Imbieriniai...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų