-
Beatos virtuvė. Trapūs kakavainiai
Trapiems kakavainiams reikės: 200 g sviesto, 70 g bulvių krakmolo, 2 šaukštų kakavos, 150 g miltų, 50 g cukraus pudros, cukraus apvoliojimui, poros saujų saldainių „Karvutė“. The post Beatos virtuvė. Trapūs kakavainiai appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų