-
Beatos virtuvė. Gvakamolė, pupelių ir tuno paštetas, baklažanai „a la baba ganuš“
Gvakamolei reikės: 1 prinokusio avokado, pusės žaliosios citrinos sulčių, pusės citrinos sulčių, pusės čili pipiro, 1 pomidoro, druskos, kelių šakelių kalendros. Pupelių ir tuno paštetui reikės: 2 mažų indelių konservuoto tuno aliejuje, 1 skardinės baltų pupelių, 2 keptų konservuotų paprikų, pusės šaukštelio maltos saldžiosios paprikos, šlakelio citrinos sulčių, kelių šakelių petražolių...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų