-
Beatos virtuvė. Audriaus kiaulienos kepsnys su peperonata
Kepsniui reikės: 600 g kiaulienos sprandinės, poros dosnių žiupsnių grūstų juodųjų pipirų, poros dosnių žiupsnių džiovintų bazilikų, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, 2 šaukštų balzamiko acto, druskos. Peperonatai reikės: 2 skiltelių česnako, 2 jaunų svogūnų galvų, 2-3 paprikų, alyvuogių aliejaus kepimui, žiupsnio džiovintų bazilikų, 4-5 šaukštų balzamiko acto. The post Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų