-
Beatos virtuvė. Trinta žirnelių sriuba
Trintai žirnelių sriubai reikės: 500 g šaldytų žirnelių, 3 obuolių, 1 vidutinio ar pusės didelio svogūno, 1 skiltelės česnako, 1-1,5 l sultinio, mėtos lapelių, pipirų, sviesto kepimui, saujos parmezano tipo sūrio. The post Beatos virtuvė. Trinta žirnelių sriuba appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų