-
Beatos virtuvė. Karštas šokoladas
Karštam šokoladui reikės: 150 ml riebios grietinėlės, 100 ml pieno, 100 g juodojo šokolado drožlių, 1 cinamono lazdelės ar cinamono miltelių, 1 mažo džiovinto čili pipiro, cukraus (pasirinktinai), kardamono ankšties. The post Beatos virtuvė. Karštas šokoladas appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų