-
Beatos virtuvė. Grikių pyragas
Tešlai reikės: 100 g sviesto, 140 g kvietinių miltųm 60 g pilno grūdo ruginių miltų, druskos, 60 ml šalto vandens. Įdarui reikės: 40 g sviesto, 150-200 g virtų grikių, 1 svogūno, apie 100 g arba kelių riekelių rūkyto kiaulienos kumpio ar šoninės, 150 ml riebaus pieno, 2 kiaušinių, ryšulėlio krapų, druskos, pipirų. The post Beatos virtuvė. Grikių pyragas appeared first on Beatos...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų