-
Beatos virtuvė. Kopūstų pyragas
Tešlai reikės: 400 g kvietinių miltų, 300 g pilno grūdo miltų, 1 šaukštelio druskos, 1 šaukšto cukraus, 300-350 ml vandens, 30 g šviežių mielių arba pakelio sausų mielių (7 g). Įdarui reikės: aliejaus ar sviesto kepimui, pusės vidutinio dydžio kopūsto, 2 morkų, 1 šaukštelio kario, 1 šaukšto kmynų, 400 g grietinės, 3 kiaušinių, druskos, juodųjų pipirų, šlakelio alyvuogių aliejaus...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų