-
Beatos virtuvė. Svogūnų uogienė
Svogūnų uogienei reikės: 2 baltų svogūnų, 2 raudonų svogūnų, alyvuogių aliejaus kepimui, 1 kupino šaukto tamsaus maskovado cukraus, 1 šaukšto balto cukraus, 2 šaukštų balzamiko acto, 2 šaukštų raudono vyno acto, šakelės čiobrelio, druskos. The post Beatos virtuvė. Svogūnų uogienė appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų