-
Beatos virtuvė. Klasikinis prancūziškas kišas
Kišui reikės: 150 g sviesto, 220 g miltų + saujos kočiojimui, druskos, 4 kiaušinių, 3 šaukštų vandens, 150 g šaltai rūkytos šoninės, 1 svogūno, 15 g sviesto, kelių šakelės šviežio čiobrelio, 150 ml grietinėlės, 150 ml pieno, juodųjų pipirų, 50 g puskiečio fermentinio sūrio. The post Beatos virtuvė. Klasikinis prancūziškas kišas appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų