-
Beatos virtuvė. Marokietiškus baklažanus
Marokietiškiems baklažanams reikės: 2 baklažanų, 2 šaukštų koncentruotos pomidorų pastos, 5-6 skiltelių česnako, 1 šaukšto malto kumino, druskos, pipirų, kalendros žolės, uoginės paprikos miltelių, 4 šaukštų alyvuogių aliejus kepimui, pusės citrinos sulčių, lavašo, alyvuogių aliejus, džiovintų čiobrelių, sezamo sėklų, raudonėlio. The post Beatos virtuvė. Marokietiškus baklažanus...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų