-
Beatos virtuvė. Bulvių, salierų ir topinambų apkepas
Apkepui reikės: vidutinio dydžio saliero galvos, 3-4 bulvių, 4 topinambų, 1 svogūno, 4 česnako skiltelių, 4 lauro lapų, stiklinės grietinėlės, kelių šviežio čiobrelių šakelių, druskos, juodųjų pipirų, pusės stiklinės vandens. The post Beatos virtuvė. Bulvių, salierų ir topinambų apkepas appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų