-
Beatos virtuvė. Avižiniai sausainiai
Avižiniams sausainiams reikės: 120 g sviesto, 150 g rudojo cukraus, 1 kiaušinio, 100 g miltų, 100 g avižinių dribsnių, pusės šaukštelio kepimo miltelių, po saują saulėgrąžų, moliūgo sėklų, razinų. The post Beatos virtuvė. Avižiniai sausainiai appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų