-
Beatos virtuvė. Obuolių pyragas
Tešlai reikės: 120 g sviesto, 200 g miltų, 1 kiaušinio, 1 šaukšto cukraus, kelių šaukštelių cinamono, žiupsnelio druskos. Įdarui reikės: apie 800 g obuolių. Trupiniams reikės: 50 g šalto sviesto, 80 g miltų, poros šaukštų cukraus, šaukštelio cinamono. The post Beatos virtuvė. Obuolių pyragas appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų