-
Beatos virtuvė. Aguonų vyniotinis
Biskvitui reikės: 4 kiaušinių 60 g lydyto sviesto 150 g tamsiojo maskovado ar farino cukraus 100 g “Alvo aguoninio kepinių įdaro“ 60 g kvietinių miltų 0.5 šaukštelio kepimo miltelių Kremui reikės: 250 ml 35 proc. grietinėlės (kremui galima naudoti ir tik grietinėlę – tuomet vyniotinis bus drėgnesnis ir puresnis) 250 g maskarponės sūrio 1 šaukšto cukraus The post Beatos...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų