-
Beatos virtuvė. Kalakuto koja
Reikės: kalakuto kojos citrinos alyvuogių aliejaus kepimui 4 rozmarino šakelių 2 lauro lapų druskos, pipirų 50 g sviesto Kaštainiams su briuselio kopūstais reikės: 300 g kaštainių 300-400 g briuselio kopūstų saujos džiovintų grybų 100 g šalto rūkymo šoninės druskos gabalėlio sviesto The post Beatos virtuvė. Kalakuto koja appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų