-
Beatos virtuvė. Kiniški koldūnai
7 valgytojams reikės: 700 g mėsos 1 poro 100 g petražolių 200 g špinatų 0,5 pekininio kopūsto 0,5 šaukštelio druskos 1,5 šaukštelio šviesaus sojų padažo 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų aliejaus koldūnams patepti Tešlai: 1 kg miltų 1,5 stiklinės šalto vandens 1 šaukštelio druskos miltų kočioti The post Beatos virtuvė. Kiniški koldūnai appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų