-
Beatos virtuvė. Pabiručių sausainiai
Sausainiams reikės (produktus matuojame 150 ml tūrio stikline): 2 stiklinių miltų 1 ½ stiklinės avižinių dribsnių 1 stiklinės rupiai maltų migdolų ir lazdynų riešutų ½ stiklinės sezamų sėklų ½ stiklinės linų sėmenų didelio valgomojo šaukšto moliūgų sėklų didelio valgomojo šaukšto saulėgrąžų sėklų 2-3 arbatinių šaukštelių cinamono 120 g sviesto 120 g medaus The post...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų