-
Beatos virtuvė. Beatos duona
Reikės: 500 g kvietinių miltų 15-20 g šviežių mielių 2 šaukštų vandens 1 arbatinio šaukštelio cukraus 2 nubrauktų arbatinių šaukštelių druskos 2 šaukštų moliūgų sėklų 2 šaukštų linų sėmenų 2 šaukštų saulėgrąžų 1 šaukšto aguonų The post Beatos virtuvė. Beatos duona appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų