-
Beatos virtuvė. Egzotiška žuvienė
Reikės: starkio ar kitos žuvies galvos ir stuburkaulio svogūno galvos 4 česnako skiltelių nykščio dydžio imbiero gabalėlio aitriosios paprikos aliejaus kepimui 1-2 šaukštų kario prieskonių mišinio („Alvo“ kuminas, kalendra, imbieras, „Alvo“ karis, „Alvo“ ciberžolė) kelių saliero lapkočių ryšulėlio petražolių riekelės moliūgo 1 saldžiosios paprikos 1 morkos gabalėlio...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų