-
Beatos virtuvė. Žemaitiški blynai kitaip
Reikės: 6-8 didesnių bulvių 1 šaukšto lydyto sviesto 1 šaukšto grietinės 1 šaukšto grietinėlės 50 g špinatų (šaldytų arba šviežių) 2 kiaušinių druskos, pipirų 3 šaukštų miltų aliejaus kepimui Įdarui reikės: 400-500 g kepenėlių 1 svogūno 1 šaukšto balzamiko acto sviesto kepimui The post Beatos virtuvė. Žemaitiški blynai kitaip appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų