-
Beatos virtuvė. Žuvies pyragas
Žuvies sluoksniui reikės: 400 g šviežios lašišos filė, 100 g šaltai rūkytos lašišos filė, 400 g šaldyto heko filė, 2 saliero kotų, 1 morkos, 1-2 svogūnų, ryšulėlio krapų, rapsų ar saulėgrąžų aliejaus kepimui, druskos, jelapeno pipirų, 1 šakelės šviežių čiobrelių, 1 šaukšto sviesto, 1 kupino šaukšto miltų, 150-200 ml pieno, kelių šaukštų grietinėlės. Košei reikės: 4-5 didelių bulvių...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų