-
Beatos virtuvė. Moliūgų lazanija
Moliūgų lazanijai reikės: lazanijos lakštų, 800 g skardinėse konservuotų pomidorų ar pomidorų tyrės (passata), gabalo moliūgo (apie 250 g), poros šaukštelių kaparėlių, 1 poro, saujos žaliųjų alyvuogių, alyvuogių aliejaus kepimui, 3-4 česnako skiltelių, kelių šakelių šviežių čiobrelių, šaukštelio džiovintų raudonėlių, druskos, juodųjų pipirų, 2 šaukštų balzamiko acto. Bešamelio...
-
N 3 t 0 f 3 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų