-
Beatos virtuvė. Mykolo konservuoti obuoliai
Mykolo konservuotiems obuoliams reikės: 500 g obuolių (antaninių arba stiprių rudeninių), 1 l vandens, 1 stiklinės cukraus, 0.5 šaukštelio citrinos rūgšties miltelių, 3-4 gvazdikėlių, aronijos šakelės (nebūtinai). The post Beatos virtuvė. Mykolo konservuoti obuoliai appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų