-
Beatos virtuvė. Varškės spurgos
Varškės spurgoms reikės: 500-600g 9 proc. riebumo varškės, 4 kiaušinių, 2 šaukštų cukraus, 1 kupino šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnio druskos, 1 šaukšto stipraus alkoholio, 200-250 g miltų, cukraus pudros, 1 šaukštelio malto cinamono, 1 litro rapsų aliejaus. The post Beatos virtuvė. Varškės spurgos appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 1 t 0 f 1 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų