-
Beatos virtuvė. Varškės pyragas
Varškės pyragui reikės: 150 g sviestinių sausainių, 70-100 g kepintų lazdyno riešutų, 70 g sviesto, 200 g baltojo šokolado, 500 g 9 proc. riebumo varškės, 200 ml riebios grietinėlės, 100 ml šalto vandens, 1 kupino šaukšto želatinos, 400 g aviečių ar kitų uogų. The post Beatos virtuvė. Varškės pyragas appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 8 t 0 f 8 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų