-
Beatos virtuvė. Tradiciniai cepelinai
20 cepelinų reikės: 20 cepelinų reikės: 2.5 kg bulvių, 1 kg virtų bulvių, druskos, bulvių krakmolo. Mėsos įdarui: 400 g maltos kiaulienos, 1 svogūno, 2 saujelių krapų, 1 šaukštelio druskos, pipirų. Varškės įdarui: 300 g varškės, 1 šaukštelio mairūnų, 1 kiaušinio, 1 šaukštelio cukraus, 1 šaukštelio druskos. The post Beatos virtuvė. Tradiciniai cepelinai appeared first on...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų