-
Beatos virtuvė. Orkaitėje kepti cepelinai
10 cepelinų reikės: 700 g bulvių, 1 nedidelio svogūno, 500 g virtų bulvių, 1 šaukšto krakmolo, aliejaus (kepimo formai ištepti). Mėsos įdarui: 200 g maltos kiaulienos, ½ svogūno, 1 šaukšto virtų bulvių, saujelės krapų, petražolių, druskos, pipirų. The post Beatos virtuvė. Orkaitėje kepti cepelinai appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 1 t 0 f 1 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų