-
Didelis ačiū mažųjų šefų konkurso dalyviams
Ateina geri laikai Lietuvos gastronomijai! Tikrai, patikėkite, po dešimties metų, o gal ir anksčiau, važiuos pas mus žmonės iš Europos ne tik barokinio senamiesčio ir švarių vandenų pažiūrėti, bet ir pavalgyti išskirtinai. Na, aš net neabejoju, kad taip bus, nes auga tokia naujų jaunų gourmet karta, kad ohoho … Kaip ča apibūdinti tą laiškų gausą, kuria buvau apipilta...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų