-
Beatos virtuvė. Čeburekai su mėsa
10-12 čeburekų su mėsa reikės: 0.5 kg miltų, 350 ml šilto vandens, 1 litro Obelių rapsų aliejaus, 1 šaukštelio druskos. Mėsos įdarui reikės: 400-500 g maltos ėrienos, žiupsnio kumino sėklų, žiupsnio mėtų, 1 šaukšto grietinės, druskos. The post Beatos virtuvė. Čeburekai su mėsa appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 12 t 0 f 12 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų