-
Beatos virtuvė. Aštrus avinžirnių užkandis
Aštriam avinžirnių užkandžiui reikės: 2 skardinių konservuotų arba 800 g virtų avinžirnių, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 šaukšto citrinpipirių „Alvo“, 0.5 šaukštelio aitriosios paprikos „Alvo“, 0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos „Alvo“, 0.5 šaukštelio, ciberžolės „Alvo“, 0.5 šaukštelio jūros druskos. The post Beatos virtuvė. Aštrus avinžirnių užkandis appeared first on...
-
N 3 t 0 f 3 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų