-
Beatos virtuvė. Varškiniai čeburekai
Varškiniams čeburekams reikės: 400-450 g miltų, 200 g pusriebės varškės, 200 ml kefyro, 1 kiaušinio, 1 šaukštelio druskos, 1 litro Obelių rapsų aliejaus. Varškės įdarui reikės: 400 g pusriebės varškės, 150-200 g šviežių špinatų, 40 g fermentinio sūrio, 1 išplakto kiaušinio, druskos. The post Beatos virtuvė. Varškiniai čeburekai appeared first on Beatos virtuvė...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų