-
Beatos virtuvė. Tiršta vištienos sriuba su sūriais
Vištienos sriubai reikės: 1 puselės marinuotos vištienos krūtinėlės, 125 g sviesto, 2.5 šaukštų miltų, 1 litro vištienos sultinio, 300-400 ml pieno, druskos, pipirų, 100 g čederio sūrio, 100 g raudonojo čederio, 100 g fermentinio sūrio, 2-3 šaukštų grietinėlės, džiovintų ar šviežių petražolių papuošimui. The post Beatos virtuvė. Tiršta vištienos sriuba su sūriais appeared...
-
N 281 t 2 f 279 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų