-
Kaštainiai – negalima sprogdinti, ragauti arba kas tai per padaras ir su kuo valgomas
2014 m. lapkričio 11 d., 09:44
Papasakosiu, kaip aš susipažinau su kaštainiais. Aš, aišku, turiu gerą apetitą ir smalsumo per akis. Jei aš esu kur nors kokiame svetimame mieste, tai yra svečiuojuos, tai man nėra nieko smagiau, kaip tiesiog plaukti gatvėmis, dairytis aplinkui ir skanauti. Gal ir nėra tai labai geras įprotis, skanauti – tai čia, tai ten, bet toks jau mano būdas. Ir, tiesą sakant, gal, jei dabar...
-
N 48 t 0 f 48 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų