-
Beatos virtuvė. Ruginė duona su medumi
2014 m. lapkričio 15 d., 14:33
Ruginiai duonai su medumi reikės: 1 kg ruginių miltų, 1 kupino šaukšto druskos, 100 g ALVO juodos duonos sėklų mišinio, 150 g ALVO saulėgrąžų branduolių, 100 g ALVO moliūgo sėklų, 2 šaukštų ALVO kanapių sėklų, 1 kupino šaukšto ALVO kalendros sėklų, 4 šaukštų medaus, 1litro šilto, kambario temperatūros vandens, ruginio raugo. Kepti apie 1,5 valandos 200 C orkaiktėje. The post...
-
N 293 t 2 f 291 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų