-
Beatos virtuvė. Kepta višta su baravykais
2014 m. lapkričio 29 d., 12:42
Keptai vištai su baravykais reikės: vištos, saujos džiovintų baravykų, 1 kupino šaukšto „Alvo“ kmynų, 1 šaukštelio „Alvo“ penkių grūstų pipirų mišinio, 1/3 šaukšto „Alvo“ ciberžolės , nepilno šaukšto druskos, 1 svogūno, 1 morkos. Žirnių ir moliūgo risoto reikės: 240 g geltonųjų skaldytų žirnių, 1 lauro lapo, 1 saliero lapkočio,pusės morkos, 1/2-1 svogūno, 500-600 g moliūgo...
-
N 798 t 3 f 795 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų