-
Beatos virtuvė. Greita lazanija
Greitai lazanijai reikės: 400 g maltos kiaulienos ir jautienos, 1 indelio trintų pomidorų padažo „Tikras italas”, 1 didelės morkos, 1/2 cukinijos, 1 svogūno, lazanijos lakštų, druskos, pipirų. Baltam padažui reikės: 25 g sviesto, 1 šaukšto kvietinių miltų, 350 ml pieno, žiupsnio druskos, 100 g tarkuoto kietojo sūrio. The post Beatos virtuvė. Greita lazanija appeared first...
-
N 0 t 0 f 0 g 0
Kiti blogo įrašai
-
Pajūry Pamary… Ką ragauti ir kur keliauti.
-
Nauja ekokakava „Beatos virtuvė“ iš Karibų jau atvyko!
-
Renkame tortų tortą – balsuokite ir jūs!
-
Griliaus sezonas arba kaip aš mokausi kepti su Big Green Egg
-
Kiaušinių marginimas kitaip, arba Kiekvienas gali tapti didžiu menininku
-
„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų